Drukkerij

Drukwerk

Drukwerken in full color of zwart
Verzorgde uitnodigingen, presentaties, folders, menukaarten, flyers, affiches, adreskaarten, klantenkaarten... nodig?
Idee Fiks Printing fikst het voor u, snel als het moet!
  • Ontwerp en volledige afwerking van gelegenheidsdrukwerken en B2B - drukwerken
  • Afwerken van aangeleverde originelen (aanlevering via e-mail, USB - in PDF, TIFF, JPG, Photoshop, Word...)
Overloop steeds onderstaande checklist alvorens ons een bestand aan te leveren.
Niet correct aangeleverde bestanden kunnen de prijs en de levertermijn sterk beïnvloeden.

Print checklist

  1. Afloop van 3 mm aan elke zijde: het drukwerk wordt na het drukken op de juiste maat gesneden. Voorzie daarom steeds een ontwerp dat aan alle (4) zijden 3mm groter is dan het gewenste formaat (tel dus 6 mm bij de lengte en 6 mm bij de breedte van het gekozen formaat). Aan bestanden zonder afloop wordt door Idee Fiks Printing automatisch een witte rand toegevoegd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen bij het snijden.
  2. Tekstafstand 5 mm van de snijrand: Alle tekst - zeker kleine tekst - plaatst u best nog eens 5 mm van de snijrand. Zo vermijd u dat de tekst tegen de rand plakt"of dat er letters worden weggesneden. Wij raden ook sterk het gebruik van kaders af die tot dicht bij de snijrand komen.
  3. CMYK-kleurenmodus: Zorg er in de mate van het mogelijke voor dat de aangeleverde bestanden in de CMYK-kleurenmodus (speciaal voor drukwerk) staan en niet in de RGB-kleurenmodus (enkel voor beeldschermen). Zoniet kunnen er kleurenstoringen optreden. Voor ontwerpen met delicate kleuren wordt altijd eerst een proefdruk ter goedkeuring voorgelegd.
  4. Resolutie op 300 DPI: Zet je bestand van bij het ontwerp in 300 DPI, zo krijgt u haarscherpe teksten en afbeeldingen en vermijd u een wazig resultaat of blokjeseffect.
  5. Sla uw ontwerp bij voorkeur op als jpg, tiff (vooral voor posters) of pdf: Hierdoor krijgt u een compact bestand zonder aan kwaliteit in te boeten. Lukt dit niet, overleg dan eerst even met ons.
  6. Maximale kwaliteit bij het opslaan van bestanden: Sla uw bestanden op in de hoogst mogelijke kwaliteit (jpg, tiff of pdf op 100%).
Voor het aanpassen van niet correct aangeleverde documenten wordt een toeslag aangerekend van € 80,00 per uur, met een minimum van één kwartier.

Wilt u hier graag meer informatie over?

Drukwerk nodig? Idee Fiks Printing fikst het voor u.

Stuur nu je bestanden door en wij zorgen dat je product gedrukt wordt.

Idee Fiks Printing

 

Lippenslaan 97
8300  Knokke
E-mail: info@ideefiksprinting.be
 

Idee Fiks Connect BV

Eendrachtstraat 192
9000 Gent
E-mail: info@ideefiksprinting.be
BTW: BE 0842.996.811
Vind ons ook op